BYGGFÖRETAG STOCKHOLM

Om oss

Jacobson Renovering är ett renoverings- och byggföretag i Stockholm som specialiserar sig på sekelskiftesrenoveringar.

BYGGFIRMA STOCKHOLM

Vi är Jacobson Renovering AB

Jacobson Renovering AB är en renoveringsfirma i Stockholm som specialiserar sig på renoveringar av sekelskifteslägenheter. Vi erbjuder ett brett urval av renoveringstjänster, och arbetar såväl mot privatpersoner, som företag. Hos oss får du hjälp att uppgradera ditt hem till en exklusiv, lyxig oas där du kan spendera dygnets alla timmar i lugn och ro.

Kvalitet

På Jacobson Renovering arbetar vi enbart med material och utrustning av högsta kvalitet för att säkerställa så goda resultat som möjligt.

Hållbarhet

Vi värdesätter miljö och hållbarhet och väljer därför såväl material som metoder som har låg miljöpåverkan, för att lämna så låga klimatavtryck som möjligt.

Kundnöjdhet

Våra kunder är vad som driver oss framåt, därför värderar vi deras vision och åsikter mer än något annat. Kundnöjdhet är A och O i vårt arbete.

Effektivitet

Vi tror på att genomföra vårt arbete så effektivt som möjligt, utan att kompromissa på kvaliteten. Vi följer tidsplanen vi sätter så gott vi bara kan.

SNICKARE STOCKHOLM

Excellens i varje detalj

Vi är stolta över att kunna erbjuda helhetslösningar där varje detalj räknas. När du anlitar oss för en renovering kan du alltid känna dig trygg med att lämna över hela projektet i våra händer – vi lovar att lägga finess i varje skrymsle och vrå.

VANLIGA FRÅGOR

Jacobson Renovering är verksamma över hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi finns tillgängliga för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt inom, och utanför Stockholm.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som bland annat badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, platsbyggen och golvläggning. Vi kan dessutom hjälpa dig med större projekt, såsom takbyten eller totalentreprenad. Kontakta oss med din förfrågan så berättar vi mer!

Hållbarhet och miljömedvetenhet är grundstenarna i allt vi gör, och vi gör alltid vårt yttersta för att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi använder oss av hållbara, gröna material och undviker metoder och virken som har en negativ påverkan på miljön.

Det går utmärkt att använda ROT-avdrag på våra tjänster. Kontakta oss för mer information om prissättning och ROT-avdrag.

Stig in i våra projekt

Ta en rundtur i ett urval av de projekt vi genomfört under årens gång. Här hittar du inspiration och omdömen från våra nöjda kunder, samt gott om referensmaterial att bläddra genom.

Kontakta oss!

Vi vill hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

073 506 92 02 | info@jacobsonrenovering.se