RENOVERINGSFIRMA STOCKHOLM

Hur kan vi stå till tjänst?

Jacobson Renovering är din partner till ett bättre hem. Vi är en renoveringsfirma i Stockholm som renoverar bostäder och fastigheter i Stockholmsområdet och skapar exklusiva lösningar för privatperson och företag som vill ha det bästa av det bästa.

Totalentreprenad.

Kontor, bostad eller andra fastigheter – vi löser det. Låt oss ta kontrollen över ditt projekt och sköta allt från planering, till inköp, design och utförande. Vi levererar en förstklassig lösning där alla delar är omhändertagna.

Köksrenovering.

Dags att uppgradera köket hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig att skapa en plats där du kan njuta av matlagning och umgänge.

Badrumsrenovering.

Låt oss förvandla ditt badrum till en plats för avkoppling och ro, anpassad efter just dig och dina önskemål.

Platsbyggen.

Oavsett om du vill uppdatera din förvaring med moderna, exklusiva garderober, eller få hjälp med andra platsbyggen, är vi rätt företag för dig.

Måleriarbeten.

Ibland är det enda som behövs för att förnya din bostad ett väl genomfört måleriarbete. Vi hjälper dig att hitta rätt färger och skapa magnifika resultat.

Golvläggning.

Golvet är en stor del av din bostads charm och image. Låt oss behandla, förnya eller lägga om ditt golv och ge det ett nytt, långt liv.

Letar du efter en renoveringsfirma i Stockholm?

Jacobson Renovering finns till förfogande.

073 506 92 02 | info@jacobsonrenovering.se